Sikeres volt a refis projekt (Híradó 2021.04.14.)

183

20 esztendő alatt öt francia nyelvű projekt futott ki a Pápai Református Kollégium Gimnáziumában és Művészeti Szakgimnáziumában. Az utolsó Erasmus plust ebben a tanévben zárták, három éves programja az esélyegyenlőséget állította fókuszba, ehhez kapcsolódtak a tevékenységek. A projektben egy francia és egy erdélyi iskola mellett a pápai Refi volt a harmadik résztvevő.

Sikeres volt a refis projekt (Híradó 2021.04.14.)

Sikeres volt a refis projekt (Híradó 2021.04.14.)20 esztendő alatt öt francia nyelvű projekt futott ki a Pápai Református Kollégium Gimnáziumában és Művészeti Szakgimnáziumában. Az utolsó Erasmus plust ebben a tanévben zárták, három éves programja az esélyegyenlőséget állította fókuszba, ehhez kapcsolódtak a tevékenységek. A projektben egy francia és egy erdélyi iskola mellett a pápai Refi volt a harmadik résztvevő.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!