Sok támogatás érkezett az ESZI-be a járvány alatt (Híradó 2021.04.16.)

48

Az Időskorúak szociális ellátásáért Alapítvány célja a Pápán élő rászorult szépkorúak segítése, támogatása, a szociális ellátórendszer fejlesztése, a tárgyi feltételek javítása. Az Egyesített Szociális Intézmény mellett működő alapítványhoz nagyon sok adomány érkezett az eltelt egy évben. Az ellátórendszeren keresztül a pénzbeli támogatások és a tárgyi felajánlások is eljutottak a rászorulókhoz.

Sok támogatás érkezett az ESZI-be a járvány alatt (Híradó 2021.04.16.)

Sok támogatás érkezett az ESZI-be a járvány alatt (Híradó 2021.04.16.)Az Időskorúak szociális ellátásáért Alapítvány célja a Pápán élő rászorult szépkorúak segítése, támogatása, a szociális ellátórendszer fejlesztése, a tárgyi feltételek javítása. Az Egyesített Szociális Intézmény mellett működő alapítványhoz nagyon sok adomány érkezett az eltelt egy évben. Az ellátórendszeren keresztül a pénzbeli támogatások és a tárgyi felajánlások is eljutottak a rászorulókhoz.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, April 16, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!