Világításkorszerűsítés az iskolákban (Híradó 2021.04.16.)

57

Gazdaságosabb a LED-es fényforrás használata, hiszen kevesebbet fogyasztva adja ugyanazt a fénymennyiséget, élettartama pedig jelentősen hosszabb a többi típusú fényforrásénál. Épp ezért a Pápai Tankerületi Központ egyre több intézményében cserélik ki a régi világítótesteket korszerű és energiatakarékos LED lámpatestekre. Ezen a héten többek között az Erkel iskolában dolgoztak a szakemberek.

Világításkorszerűsítés az iskolákban (Híradó 2021.04.16.)

Világításkorszerűsítés az iskolákban (Híradó 2021.04.16.)Gazdaságosabb a LED-es fényforrás használata, hiszen kevesebbet fogyasztva adja ugyanazt a fénymennyiséget, élettartama pedig jelentősen hosszabb a többi típusú fényforrásénál. Épp ezért a Pápai Tankerületi Központ egyre több intézményében cserélik ki a régi világítótesteket korszerű és energiatakarékos LED lámpatestekre. Ezen a héten többek között az Erkel iskolában dolgoztak a szakemberek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, April 16, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!