Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Sétálva a sétányra!

Pintér-Papp Eszter | 2021.04.19.

Sétálva a sétányra! – akár ez is lehetne a szlogenje a város új közparkjának, a Schwenczel rétnek. A környéken élők számára ugyanis amilyen nagy öröm az új, rendezett környezet, olyan nagy bosszúságot okoznak egyesek, akik gépkocsival érkeznek a környékre és a szabályoknak fittyet hányva, kapubejárókban, vagy forgalmat akadályozva parkolnak. Különösen igaz volt ez a Terv utca Schwenczel réthez közelebbi rövid szakaszán, ahol több esetben az ott lakók közlekedését és a Városgondnokság járműveinek munkavégzését is akadályozták a szabálytalankodók.

Venczel Csaba, a körzet önkormányzati képviselője ezért a címben is szereplő szavakkal kéri az új közparkba látogatókat, a környező utcákban a forgalom és az ott élők akadályozása nélkül parkoljanak és érkezzenek sétálva a sétányra.

A képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy a Terv utca Galamb utcától a Schwenczel rét bejáratáig terjedő szakasza rendkívül szűk, ott a parkolás és a megfordulás is nehézkes. Az elmúlt időszak tapasztalatait és az itt élők véleményét is figyelembe véve, a közlekedés biztonsága érdekében ezért néhány napja behajtani tilos táblát helyeztek el itt a Városgondnokság munkatársai. Ez alól csak az engedéllyel rendelkezők jelentenek kivételt.

– Aki időt szán arra, hogy a szabadidejének egy részét itt, ezen a gyönyörű sétányon eltöltse, kérem szánjon időt arra is, hogy a környék adta szabályos parkolási lehetőségeket használva, kissé távolabbról sétáljon a parkba – hangsúlyozta Venczel Csaba.   





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: