Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Legyen a pápai az Év körforgalma!

Babos Petra | 2021.04.20.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozata A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdetett az „Év körforgalma” címmel. Pápáról a 83. számú – 834. számú főutak csomópontjában épült körforgalomra lehet szavazni, ahol a MiG-21-es emlékmű található.

A Magyar Közút és a Közlekedéstudományi Egyesület szakembereiből álló munkacsoport célja, hogy felhívja a figyelmet az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus egyre változatosabb megoldásaira és elismerje az azokat tervező és üzemeltető szakemberek munkáját. A beérkezett javaslatok közül a munkacsoport az esztétika, a közlekedésbiztonság, a körforgalom műtárgyai és az úthálózat harmonizációja, a gyalogos és kerékpáros átvezetések kialakítása, a gondozottság, valamint a burkolati jelek, burkolatprizmák, gömbsüvegek állapota alapján választotta ki a legjobbakat – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívásában.

Szavazni „A Közlekedési Kultúra Napja” hivatalos Facebook-oldalán lehet 2021. április 19. és május 2. között. Az „Év körforgalma” címet 2021. május 11-én A Közlekedési Kultúra Napjának nyitórendezvényén adják át. Minden lájk egy szavazatnak számít, vagyis a legtöbb lájkot kapott körforgalom lesz a pályázat győztese.

https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja/photos/pcb.3920178678076192/3920171228076937

A témával hamarosan bővebben foglalkozunk.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: