A Kis Károly Emlékversennyel avatják fel a dobópályát (Híradó, 2021.04.21.)

254

A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club és a Pápai Atlétikai Club szervezésében április 24-én szombaton nagyszabású atlétika versenyt rendeznek a Sportcentrumban. Az évadnyitó dobóversenyt – mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz – 100 induló részvételével, négy korcsoportban, két kategóriában rendezik meg. A részletekről a bajnokság helyszínén a rendező klub képviselői és dr. Áldozó Tamás polgármester tartott sajtótájékoztatót.

A Kis Károly Emlékversennyel avatják fel a dobópályát (Híradó, 2021.04.21.)

A Kis Károly Emlékversennyel avatják fel a dobópályát (Híradó, 2021.04.21.)A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club és a Pápai Atlétikai Club szervezésében április 24-én szombaton nagyszabású atlétika versenyt rendeznek a Sportcentrumban. Az évadnyitó dobóversenyt – mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz – 100 induló részvételével, négy korcsoportban, két kategóriában rendezik meg. A részletekről a bajnokság helyszínén a rendező klub képviselői és dr. Áldozó Tamás polgármester tartott sajtótájékoztatót.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 21, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!