Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

PELC U15: Veretlen hét

Haraszti Gábor | 2021.04.23.

Három napon belül második győzelmét aratta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös csapata, mely az Ajka ellen látott formát a Csorna ellen is megismételte.

A héten már a második találkozóját játszotta az U15, mely kedden az Ajkát 5-1 arányban fektette két vállra, pénteken délután pedig a Csornát fogadta. Orovecz András tanítványai szerettek volna visszavágni ellenfelüknek, akik az októberi odavágón 4-1-re győztek.

Hazai szempontból jól alakult az első félidő, bár láttunk jó néhány kimaradt lehetőséget, Gajdosi és Farkas révén két gólt sikerült szerezni. A második játékrész második percében Gajdosi második találatával eldőlt a meccs, a csornaiak ugyan Tardo révén szépíteni tudtak, a 4-1-es végeredményt Mikóczi állította be.

PELC U15 – Csorna 4-1 (2-0) Gsz.: Gajdosi 2, Farkas, Mikóczi ill. Tardi

Orovecz András: Megdolgoztak a srácok a mai sikerért, igaz, már az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, ám kimaradtak a ziccerek. Látszott, hogy mentálisan és fizikálisan is fáradtabbak voltunk a megszokottnál, hiszen ez már a második bajnokink volt a héten, de összességében elégedett lehetek, revansot tudtunk venni.

A játéknap másik találkozóján az U14 0-0-s döntetlent játszott. 


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: