Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A második helyezetthez látogat a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.04.24.

Április 25-én nehéznek ígérkező ütközet vár a Perutz FC-re, mely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a csoport második helyén álló Mosonmagyaróvár vendége lesz.

Vasárnap 17 órai kezdéssel egymás után harmadik idegenbeli mérkőzésüket játsszák a sárga-kékek, akik a Komárom és a Zalaegerszeg után Győr-Moson-Sopron megyébe látogatnak. Egy magabiztos vendég sikerrel véget érő, Zalaegerszeg elleni összecsapás után pontért, pontokért utazik Takács Gábor alakulata, aki örült, hogy négy meccs után kapott gól nélkül le tudtak hozni egy mérkőzést és végre a helyzeteket is jobb százalékban sikerült kihasználni.

A Nagykanizsa elleni botlást leszámítva ugyanakkor stabil formát mutat a Mosonmagyaróvár, mely az elmúlt fordulókban a MOL Fehérvár II-t, a Bicskét és a Ménfőcsanakot is két vállra fektette. A forma és a tabellán elfoglalt helyezés alapján a Mosonmagyaróvár tűnik esélyesebbnek, ám a pápai vezetőedző elmondta, nincs veszítenivalójuk és képesnek tartja csapatát a meglepetésre.

– A saját játékunkat fogjuk játszani, a labdabirtoklásra helyezzük a fő hangsúlyt, amiből gyors ritmusváltásokkal szeretnénk veszélyt kialakítani a támadózónában – vázolta a terveket a pápai szakvezető. – Bízom a fiúkban, ha a Zalaegerszegen látott produkciót meg tudjuk ismételni, akkor nem lehet probléma. Egyáltalán nem feltartott kézzel megyünk, szeretnénk meglepetést okozni.

Az NB III-as pontvadászat 31. fordulójában vasárnap 17 órai kezdéssel találkoznak a csapatok, a mérkőzést a Szigetköz Sport Youtube csatornája élőben közvetíti.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: