Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Tíz góllal búcsúzott az U16

Haraszti Gábor | 2021.04.26.

Kiütéses, tízgólos győzelemmel búcsúzott a hazai pályától erre a szezonra a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lány együttese, mely már az első félidőben nyolcat számolt a Sopronra.

Markos László tanítványai ősszel 2-2-es döntetlenre végeztek a hűség városában, ám ahhoz, hogy a dobogóról szőtt álmaik ne szálljanak el, a 19. fordulóban mindenképp nyerniük kellett. A házigazdák hamar dűlőre vitték a dolgot, hiszen a 25. percben már 5-0-ra vezettek és a szünetig meg sem álltak nyolc találatig. A második félidőben kissé visszaesett a tempó, a koncentráció – ennélfogva a gólgyártás is – ám további két gólt így is sikerült szerezni, ami 10-0-s sikert eredményezett a PELC-nek. A pápai lányokra a bajnokság végéig három idegenbeli mérkőzés vár, sorrendben a Pécs, a Balatonfüred és az Újpest lesz az ellenfél.

PELC U10 – Sopron 10-0 (8-0) Gsz.: Szabó Fruzsina 5, Németh Zsófia 2, Nagy Rebeka, Schermann Virág, Schmidt Gréta 1-1.

Markos László: Nem számítottam ekkora különbségre, főleg azért nem, mert múlt héten Budaörsön nagyon rosszul játszottunk. Az első félidőben a lányok gyakorlatilag minden helyzetüket gólra váltották, jól használták ki az ellenfél bizonytalan védekezését. A második játékrészben a sorozatterhelés és a nagy meleg miatt elfáradtak a lányok, kevesebb futóversenyt nyertünk. Megyünk tovább, célunk, hogy a szezon végén érmet szerezzünk.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: