Hazai pontokban bízik a Perutz FC

270
Fotó: Haraszti Gábor

Hazai pályán igyekszik megkezdeni a felzárkózást a Perutz FC, mely a Mosonmagyaróvár elleni vereség után három nappal ismét tétmérkőzést játszik, ezúttal a tabella 11. helyén álló MOL Fehérvár II. csapata érkezik a Várkert útra.

Mezőnyben jól futballozott és pontrúgásokból – főleg az első félidőben – több gólszerzési lehetőséget is ki tudott alakítani a legutóbbi játéknapon a Perutz, melynek játékából „csak” a gól hiányzott. Az NB III nyugati csoportjának hétközi, 32. fordulójában javíthat a Takács-legénység, az ellenfél a tabella 11. helyén álló MOL Fehérvár II. lesz. Nagyon kellenek a pontok a sárga-kékeknek, akik a kiesés elleni küzdelemben még nem dőlhetnek hátra, ám terveik szerint már szerdán megkezdik a pontgyártást.

– Egy szervezett, tehetséges fiatalokból álló csapatra készülünk, ahol a rutint Elek Ákos, korábbi válogatott labdarúgó képviseli – mondta a szerdai ellenfélről a pápai vezetőedző, Takács Gábor. – Két hasonló stílusú csapat találkozik, egy izgalmas meccsre számítok. Elég jó állapotban vagyunk, néhányan kisebb fáradtságra panaszkodnak, ami érthető, hiszen sorozatban jönnek a meccsek, de ez nem lehet kifogás, győzni szeretnénk.

A találkozót – továbbra is zárt kapuk mögött – április 28-án 17 órai kezdéssel rendezik. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!