Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nézők előtt fogadja a Nagykanizsa a Perutz FC-t

Haraszti Gábor | 2021.05.01.

Május első vasárnapján a dobogóra hajtó Nagykanizsa otthonában igyekszik bravúrt elérni a Perutz FC, mely az eltiltott Skriba Máté nélkül szeretné folytatni a pontgyűjtést.

Egy héten belül harmadik tétmérkőzésén lép pályára a pápai alakulat, mely továbbra sincs könnyű helyzetben, hiszen a MOL Fehérvár elleni döntetlennel még mindig nagyon közel, mindössze három pontra van a kiesést jelentő, 16. pozíció. Az NB III nyugati csoportjának 33. fordulójában az a Nagykanizsa lesz az ellenfél, mely a hétközi játéknapon meglepően sima, 3-0-s vereséget szenvedett Ménfőcsanakon. A pápaiaknál érzékeny veszteség lehet Skriba Máté hiánya, aki a Fehérvár ellen összegyűjtötte ötödik sárga lapját.

– Egyáltalán nem feltartott kézzel megyünk, most aztán meg lehet mutatni, ki a legény a gáton, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, bizonyíthatnak, hogy lehet számítani rájuk – fogalmazott a pápai vezetőedző, Takács Gábor. – Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán a Nagykanizsa javítani szeretné a hétközi botlását, ami egy kilenc meccses veretlenségi szériát zárt le, amiből hét győzelem volt. Feltérképezzük őket, megpróbáljuk megtalálni a gyenge pontjaikat, amiből akár egy idegenbeli bravúr is kijöhet – bizakodott a pápai tréner.

A mérkőzést május 2-án 17:30-as kezdéssel rendezik a Nagykanizsai Olajbányász Stadionban, ahol a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a koronavírus ellen védett (vagyis: védettségi igazolvánnyal rendelkező), valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött hazai és vendégszurkoló a helyszínen tekinthet meg.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: