A rendőrök pár perc alatt elfogták a virágboltba betörő párt

708
Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a 23 éves pápai lakost és 25 éves Pápa környéki barátnőjét.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2021. május 2-án éjjel, hogy Pápán, az egyik belvárosi virágboltba betört valaki. A rendőrök negyedórán belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőket. A 23 éves pápai férfi a virágbolt ajtóüvegét betörve jutott be az üzletbe, ahol különböző tárgyakat, többek között horgászathoz szükséges eszközöket pakolt a zsebébe, majd távozott. A barátnője a közelben figyelte, hogy nem érkezik-e olyan járókelő, aki megzavarhatná a betörést.

A gyanúsítotti kihallgatásuk során mindketten elismerték tettüket, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.  

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!