Csodavár lesz a vajdai ovi új neve (Híradó 2021.05.03.)

35

Csodavár Evangélikus Óvoda lesz a neve a Vajda lakótelepi intézménynek szeptember elsejétől. A 2021-22-es nevelési év kezdetétől a Pápai Evangélikus Gyülekezet fenntartásába kerül az ovi, a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola tagintézményeként. Mind a szülői munkaközösség, mind az alkalmazotti közösség választmánya egyhangúlag támogatta az átvételt, hangzott el a mai sajtótájékoztatón, melyet a gyülekezet és az új intézmény vezetői tartottak.

Csodavár lesz a vajdai ovi új neve (Híradó 2021.05.03.)

Csodavár lesz a vajdai ovi új neve (Híradó 2021.05.03.)Csodavár Evangélikus Óvoda lesz a neve a Vajda lakótelepi intézménynek szeptember elsejétől. A 2021-22-es nevelési év kezdetétől a Pápai Evangélikus Gyülekezet fenntartásába kerül az ovi, a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola tagintézményeként. Mind a szülői munkaközösség, mind az alkalmazotti közösség választmánya egyhangúlag támogatta az átvételt, hangzott el a mai sajtótájékoztatón, melyet a gyülekezet és az új intézmény vezetői tartottak.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!