Ültetik az egynyári virágokat (Híradó 2021.05.03.)

42

A cserjetelepítések után ma reggel megkezdte az egynyári virágok ültetését a Városgondnokság. Elsőként a fő téri ágyásokat ültetik be, aztán a város többi közterületén folytatják a munkát. Az idén 19 ezer egynyári növénnyel díszítik a közterületeket, ahhoz, hogy május végére minden virág a helyére kerüljön, napi 1200 növényt kell elültetnie a Városgondnokság munkatársainak.

Ültetik az egynyári virágokat (Híradó 2021.05.03.)

Ültetik az egynyári virágokat (Híradó 2021.05.03.)A cserjetelepítések után ma reggel megkezdte az egynyári virágok ültetését a Városgondnokság. Elsőként a fő téri ágyásokat ültetik be, aztán a város többi közterületén folytatják a munkát. Az idén 19 ezer egynyári növénnyel díszítik a közterületeket, ahhoz, hogy május végére minden virág a helyére kerüljön, napi 1200 növényt kell elültetnie a Városgondnokság munkatársainak.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!