A novellaelemzés volt a favorit (Híradó 2021.05.03.)

29

Bár a középiskolai ballagási ünnepségek elmaradtak a koronavírus-járvány miatt, a végzősök ma reggel iskolapadba ültek és megkezdték írásbeli érettségi vizsgájukat. A középiskolai tanulmányokat záró megmérettetés a védelmi előírásoknak megfelelően zajlik ezekben a napokban, ma magyar nyelv és irodalomból, holnap matematikából, szerdán történelemből adnak számot tudásukról. Stábunk a Petőfi-gimnáziumnál forgatott az érettségiről.

A novellaelemzés volt a favorit (Híradó 2021.05.03.)

A novellaelemzés volt a favorit (Híradó 2021.05.03.)Bár a középiskolai ballagási ünnepségek elmaradtak a koronavírus-járvány miatt, a végzősök ma reggel iskolapadba ültek és megkezdték írásbeli érettségi vizsgájukat. A középiskolai tanulmányokat záró megmérettetés a védelmi előírásoknak megfelelően zajlik ezekben a napokban, ma magyar nyelv és irodalomból, holnap matematikából, szerdán történelemből adnak számot tudásukról. Stábunk a Petőfi-gimnáziumnál forgatott az érettségiről.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!