A Munkásotthonnál koszorúztak (Híradó 2021.05.03.)

32

A Kárpit Vasas Alapszervezet és az ellenzéki hatpárti együttműködés koszorút helyezett el a Fapiac – téri Munkásotthonnál május elsején, szombaton. Zsédenyi Péter a Kárpit Vasas Alapszervezetének titkára hangsúlyozta ez az alkalom nem pártesemény, hiszen a szakszervezetek pártállástól függetlenül minden munkavállaló érdekeit képviselik. A néma főhajtáson részt vett Grőber Attila, önkormányzati képviselő is, aki kiemelte, több, mint egy évtizedes hagyomány, hogy közösen helyezik el a tisztelet koszorúit az emlékhelynél. Hozzátette, fontosnak tartja, hogy gondoljanak a bérből és fizetésből élőkre, valamint emlékezzenek azokra, akik támogatták a munkavállalók kezdeményezéseit.

A Munkásotthonnál koszorúztak (Híradó 2021.05.03.)

A Munkásotthonnál koszorúztak (Híradó 2021.05.03.)A Kárpit Vasas Alapszervezet és az ellenzéki hatpárti együttműködés koszorút helyezett el a Fapiac – téri Munkásotthonnál május elsején, szombaton. Zsédenyi Péter a Kárpit Vasas Alapszervezetének titkára hangsúlyozta ez az alkalom nem pártesemény, hiszen a szakszervezetek pártállástól függetlenül minden munkavállaló érdekeit képviselik. A néma főhajtáson részt vett Grőber Attila, önkormányzati képviselő is, aki kiemelte, több, mint egy évtizedes hagyomány, hogy közösen helyezik el a tisztelet koszorúit az emlékhelynél. Hozzátette, fontosnak tartja, hogy gondoljanak a bérből és fizetésből élőkre, valamint emlékezzenek azokra, akik támogatták a munkavállalók kezdeményezéseit.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!