Pápai az Év körforgalma (Híradó 2021.05.03.)

387

A Magyar Közút és a Közlekedéstudományi Egyesület célja, hogy felhívja a figyelmet az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus egyre változatosabb megoldásaira és elismerje a tervezők és üzemeltetők munkáját. Ezért hívta életre az Év körforgalma versenyt. Tervezők javaslatai alapján szakemberekből álló csoport választotta ki a 10 legjobbat, ezek között szerepelt a 83-as és 834-es főutak csomópontjában lévő körforgalom is, melyet egy Mig 21 -es repülőgép díszít. A 10 legjobb közül pedig közönségszavazás döntötte el, melyik lesz az Év körforgalma. Éjfélkor ért véget a verseny, a lájkok számát tekintve pedig egyértelmű, hogy a pápai a befutó. Az elismerés átadásáról még nincs pontos információ, azt tudjuk, hogy a csomópontban emléktáblát helyez ki a közlekedésbiztonsági munkacsoport, az üzemeltető pedig oklevélben részesül. A körforgalom nemcsak nagyon látványos, hanem biztonságos is.-nyilatkozta stábunknak Sindler Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pápai mérnökségének vezetője, akinek a javaslatára került be a versenybe a körforgalom.

Pápai az Év körforgalma (Híradó 2021.05.03.)

Pápai az Év körforgalma (Híradó 2021.05.03.)A Magyar Közút és a Közlekedéstudományi Egyesület célja, hogy felhívja a figyelmet az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus egyre változatosabb megoldásaira és elismerje a tervezők és üzemeltetők munkáját. Ezért hívta életre az Év körforgalma versenyt. Tervezők javaslatai alapján szakemberekből álló csoport választotta ki a 10 legjobbat, ezek között szerepelt a 83-as és 834-es főutak csomópontjában lévő körforgalom is, melyet egy Mig 21 -es repülőgép díszít. A 10 legjobb közül pedig közönségszavazás döntötte el, melyik lesz az Év körforgalma. Éjfélkor ért véget a verseny, a lájkok számát tekintve pedig egyértelmű, hogy a pápai a befutó. Az elismerés átadásáról még nincs pontos információ, azt tudjuk, hogy a csomópontban emléktáblát helyez ki a közlekedésbiztonsági munkacsoport, az üzemeltető pedig oklevélben részesül. A körforgalom nemcsak nagyon látványos, hanem biztonságos is.-nyilatkozta stábunknak Sindler Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pápai mérnökségének vezetője, akinek a javaslatára került be a versenybe a körforgalom.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!