Védettségi igazolvánnyal lehet Perutz-meccsre menni

285
Fotó: archív

Hosszú hónapok elteltével ismét nézők előtt játszhat a Várkert úton a Perutz FC, mely a kiesés ellen folytatott küzdelemben a Bicskét fogadja. A találkozót a helyszínen a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező 18 év alattiak tekinthetik meg, számukra a belépés díjtalan.

A klub hivatalos Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a Kormány döntése értelmében a május 9-ei, Bicske elleni találkozóra hosszú idő után megnyílnak a stadion bejáratai az érdeklődők előtt.

– A Magyar Labdarúgó Szövetség ide vonatkozó előírásait betartva a bajnoki találkozón csak azok a nézők vehetnek részt, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal (ami NEM azonos az oltásról kapott igazolással), valamint a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliak. A védettségi igazolvány csak személyi igazolvánnyal együtt érvényes. Az okmányokat a belépésnél ellenőrzik. A nézőtéren nem kötelező a maszk viselése, de ajánlott. Egyúttal felhívjuk szimpatizánsaink figyelmét, hogy a hétvégi, Bicske elleni találkozót a belépésre jogosultak ingyen tekinthetik meg – olvasható közleményükben, mely kitér arra is, hogy az edzéseket továbbra is zárt kapuk mögött tartják, azok megtekintésére a védettségi kártyával rendelkezők számára sincs lehetőség.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!