Érettségi a járvány árnyékában (Híradó 2021.05.05.)

85

A hétfői magyar írásbeli után kedden a matematikával, szerdán a történelemmel folytatódott az érettségi. A végzősök számára nehezített pálya volt a felkészülés, hisz az előző tanévben is kimaradt három hónap a jelenléti oktatásból, idén pedig már november óta otthon készültek tanáraik online segítségével. Mindezek ellenére bizakodóak az érettségizők, hisz mint mondták, sokat tanultak, s a feladatlapok sem voltak kiugróan nehezek. Stábunk kedden a Refiben járt.

Érettségi a járvány árnyékában (Híradó 2021.05.05.)

Érettségi a járvány árnyékában (Híradó 2021.05.05.)A hétfői magyar írásbeli után kedden a matematikával, szerdán a történelemmel folytatódott az érettségi. A végzősök számára nehezített pálya volt a felkészülés, hisz az előző tanévben is kimaradt három hónap a jelenléti oktatásból, idén pedig már november óta otthon készültek tanáraik online segítségével. Mindezek ellenére bizakodóak az érettségizők, hisz mint mondták, sokat tanultak, s a feladatlapok sem voltak kiugróan nehezek. Stábunk kedden a Refiben járt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, May 5, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!