Ismét nézők előtt játszhat a Perutz FC (Híradó 2021.05.07.)

101

Május 9-én 17:30-as kezdéssel hosszú hónapok elteltével ismét nézőközönség előtt játszhat a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC. A pápai labdarúgók a kiesés elkerüléséért folytatott harcban fontos találkozót vívnak, az ellenfél a Bicske gárdája lesz. A mérkőzést a helyszínen a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező 18 év alattiak tekinthetik meg, számukra a belépés díjtalan.

Ismét nézők előtt játszhat a Perutz FC (Híradó 2021.05.07.)

Ismét nézők előtt játszhat a Perutz FC (Híradó 2021.05.07.)Május 9-én 17:30-as kezdéssel hosszú hónapok elteltével ismét nézőközönség előtt játszhat a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC. A pápai labdarúgók a kiesés elkerüléséért folytatott harcban fontos találkozót vívnak, az ellenfél a Bicske gárdája lesz. A mérkőzést a helyszínen a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező 18 év alattiak tekinthetik meg, számukra a belépés díjtalan.

Posted by Pápa Városi Televízió on Thursday, May 6, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!