Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A Tapolca jobban akarta a győzelmet

Haraszti Gábor | 2021.05.07.

A Veszprém megyei férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában elveszítette harmadik mérkőzését a Bakonyerdő Pápa csapata, mely gyenge teljesítménnyel rukkolt elő a péntek esti összecsapáson, a hazaiaktól egyedül Tima Ádám dicsérhető.

A pontvadászat alsóházi rájátszásának soron következő játéknapján a Bakonyerdő a három vereséggel álló Tapolcát látta vendégül. Kapcsándi Zsolték egy győzelemmel és egy döntetlennel várták a kezdő sípszót, mostani ellenfelükkel már találkoztak a rájátszásban, idegenben háromgólos pápai siker született (27-30).

Meglepetésre a vendégek kezdték jobban az első félidőt, a tapolcaiak harcoltak, küzdöttek, a pápaiak viszont nem találták a ritmust és 30 perc játék után háromgólos hátrányba kerültek. A folytatásban többször is fordíthatott volna az eredményen a Bakonyerdő, ám hiába jöttek vissza öt-hatgólos hátrányból is, az egyenlítés nem sikerült. A láthatóan motiváltabb Tapolca szélről, hetesekből szerzett találatokkal tartotta a különbséget és nem is engedte ki a kezéből a győzelmet. A pápaiak csalódottan vonultak öltözőbe, javítási lehetőség az idény utolsó mérkőzésén május 15-én a Simontornya ellen kínálkozik.

Bakonyerdő Pápa – Tapolca 29-36 (13-16)

Kapcsándi Zsolt: Gratulálok a Tapolcának, megdolgoztak a mai győzelemért. Kicsit belealudtunk a meccsbe az elején, aztán végig loholtunk az eredmény után. Heteseket, rengeteg ziccert hibáztunk, taktikailag fegyelmezetlenek voltunk, amit ellenfelünk kihasznált.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: