Újra nézők előtt játszik a Perutz FC

366
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában „hatpontos” találkozó elé néz a Perutz FC, mely vasárnap 17:30-as kezdéssel a Bicske ellen igyekszik bezsebelni a bennmaradás szempontjából fontos három pontot.

Előző héten nem sok kellett volna, hogy a Nagykanizsa otthonában 3-0-s állásról kisebb csodát tegyen a pápai alakulat, mely Hanzl Máté és Molnár Tamás góljával visszajött a meccsbe, sőt a 80. percben Artner Dávid ordító ziccerbe került, ám nem sikerült a gólvonal mögé juttatnia a labdát. Ami a vasárnapi párosítást illeti, ősszel 1-0-ra a bicskeiek örülhettek a három pontnak, most azonban revansra készülnek a sárga-kékek, akiknek három nyeretlen mérkőzés után már több botlás nem fér bele, vasárnap nyerniük kell.

– Előzetesen úgy kalkuláltunk, hogy a hátralévő öt mérkőzésből hármat hoznunk kell – számolgatott a Perutz vezetőedzője, Takács Gábor. – Átérezzük a meccs fontosságát, ugyanakkor nem szeretnénk nagy terhet tenni a játékosokra, az sem jó, ha görcsössé válik a játékunk, ugyanúgy készültünk, ahogy eddig. Kielemeztem a Bicske játékát, tudjuk az erősségeiket és a gyengeségeiket, egy kellemetlen stílusú futballt játszó csapat az ellenfelünk, ami nem is fekszik feltétlenül nekünk, de ha úgy futballozunk, mint a második félidőben Nagykanizsán, jó esélyünk van a győzelemre.

Takács Gábor végezetül reményét fejezte ki, hogy a szurkolók jelenléte feldobja a játékosait, hiszen régen játszhattak már a szimpatizánsaik előtt. A meccset a helyszínen a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező 18 év alattiak tekinthetik meg. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!