Csordultig telt a Fidelitas szíve, nem is egyszer! (Híradó, 2021.05.10.)

211

A Fidelitas helyi csoportja hetente többször ürítette ki a Tourinform iroda előtt elhelyezett kupakgyűjtő szívet az elmúlt fél évben. A rengeteg kupakért kapott pénzt pedig az ESZI Fogyatékosok Nappali Intézményének adták. A jótékonysági akció folytatódik, hiszen a következő fél évben a dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő által létrehozott Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványnak gyűjtenek.

Csordultig telt a Fidelitas szíve, nem is egyszer! (Híradó, 2021.05.10.)

Csordultig telt a Fidelitas szíve, nem is egyszer! (Híradó, 2021.05.10.)A Fidelitas helyi csoportja hetente többször ürítette ki a Tourinform iroda előtt elhelyezett kupakgyűjtő szívet az elmúlt fél évben. A rengeteg kupakért kapott pénzt pedig az ESZI Fogyatékosok Nappali Intézményének adták. A jótékonysági akció folytatódik, hiszen a következő fél évben a dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő által létrehozott Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványnak gyűjtenek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 10, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!