Vissza az iskolába (Híradó, 2021.05.10.)

84

Április 19-én az óvodások és az alsó tagozatosok, május 10-től pedig a felsősök és a középiskolások is visszatérhettek az intézményekbe. A digitális oktatás jól bevált, de a közösség szempontjából fontos a jelenlét, mondják a szakemberek. A szülő nyomós indokkal kérvényezheti az igazgatónál, hogy gyermekét mentse fel az iskolai megjelenés alól, a hiányzását pedig tekintsék igazoltnak, de Pápán kevesen élnek ezzel a lehetőséggel.

Vissza az iskolába (Híradó, 2021.05.10.)

Vissza az iskolába (Híradó, 2021.05.10.)Április 19-én az óvodások és az alsó tagozatosok, május 10-től pedig a felsősök és a középiskolások is visszatérhettek az intézményekbe. A digitális oktatás jól bevált, de a közösség szempontjából fontos a jelenlét, mondják a szakemberek. A szülő nyomós indokkal kérvényezheti az igazgatónál, hogy gyermekét mentse fel az iskolai megjelenés alól, a hiányzását pedig tekintsék igazoltnak, de Pápán kevesen élnek ezzel a lehetőséggel.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 10, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!