Testnevelésóra a sportcentrumban

200
Fotó: Pápai Sport Nonprofit Kft.

Május 10-én a Türr István Gimnázium és Kollégium tanulói voltak “az első fecskék” a Téglagyári úti sportcentrumban, akiknek a nyitás óta először tartottak testnevelésórát a létesítményben. A türrösökhöz a héten a Szent István Római Katolikus Általános Iskola és a Petőfi Sándor Gimnázium diákjai is csatlakoznak.


Egyre szélesebb kör tudja a sportcentrum atlétika pályáját és a fedett futófolyosót használni, hiszen a Pápai Atlétikai Club sportolói mellett már az iskolások is ezekben a terekben tehetnek egészségükért. Tóth Péter, a létesítményt vezető Pápai Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője a Médiacentrum érdeklődésére elmondta, eddig és ezután is várják a tanulókat, akik – függetlenül az időjárástól – nagyon jó körülmények között, zavartalanul végezhetik a testnevelésórák feladatait. Az ügyvezető hozzátette, a május 7-én megnyílt fitneszterem iránt is nagy volt az érdeklődés, többek között a Pápai Úszó SE tagjai is előszeretettel használják a korszerű gépeket.

A sportcentrumban tartható testnevelésórák feltételeiről és részleteiről érdeklődni Varga Patrik sportszervezőnél a 06-70/659-7649-es telefonszámon lehet.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!