Újra az irodában (Híradó, 2021.05.10.)

98

Múlt hét csütörtökön jelent meg az a kormányrendelet, ami arról rendelkezik, hogy mai naptól megszűnik a közigazgatásban elrendelt, valamint a gazdaság szereplőinek ajánlott otthoni munkavégzés. Eszerint a Városháza dolgozói mától Pápán is újra irodai környezetben látják el feladatukat. Az ügyfélszolgálat rendjében ez az intézkedés nem hozott változást, a megszokott korlátozások tovább élnek.

Újra az irodában (Híradó, 2021.05.10.)

Újra az irodában (Híradó, 2021.05.10.)Múlt hét csütörtökön jelent meg az a kormányrendelet, ami arról rendelkezik, hogy mai naptól megszűnik a közigazgatásban elrendelt, valamint a gazdaság szereplőinek ajánlott otthoni munkavégzés. Eszerint a Városháza dolgozói mától Pápán is újra irodai környezetben látják el feladatukat. Az ügyfélszolgálat rendjében ez az intézkedés nem hozott változást, a megszokott korlátozások tovább élnek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 10, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!