Nyit a Hagyományok hegye (Híradó, 2021.05.12.)

356

Hét évvel ezelőtt adták át az Öreghegy 176 méter magas pontján épített kilátótornyot, mely a terület egyik népszerű kirándulóhelye. A Hagyományok hegye november óta tartott zárva, de május 15-től ismét fogadhatják a látogatókat, akik a jó levegőn, a gondozott területen nagyokat sétálhatnak és természetesen a kilátóból megcsodálhatják a gyönyörű panorámát is.

Nyit a Hagyományok hegye (Híradó, 2021.05.12.)

Nyit a Hagyományok hegye (Híradó, 2021.05.12.)Hét évvel ezelőtt adták át az Öreghegy 176 méter magas pontján épített kilátótornyot, mely a terület egyik népszerű kirándulóhelye. A Hagyományok hegye november óta tartott zárva, de május 15-től ismét fogadhatják a látogatókat, akik a jó levegőn, a gondozott területen nagyokat sétálhatnak és természetesen a kilátóból megcsodálhatják a gyönyörű panorámát is.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, May 12, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!