Jó tanuló, jó sportoló díjak átadása (Híradó 2021.05.17.)

49

Nagyon sok munka és nagy elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy valaki jeles tanulmányi eredményt érjen el, de legalább ennyi kitartás és elkötelezettség kell a kiváló sportteljesítményekhez is. Öröm, hogy vannak a városban olyan fiatalok, akik mindkettőben: tanulásban és a sportban egyaránt kiemelkedőt nyújtanak, az ő teljesítményük mindenképpen elismerésre méltó – így fogalamzott dr. Áldozó Tamás polgármester ma délután a Jó tanuló és jó sportoló kitüntető címek átadásán. A város nevében 5 diákot jutalmazott, akik személyéről már decemberben döntés született az intézmények javaslata alapján, ám a koronavírus-járvány miatt a díjakat csak most tudták átadni.

Jó tanuló, jó sportoló díjak átadása (Híradó 2021.05.17.)

Jó tanuló, jó sportoló díjak átadása (Híradó 2021.05.17.)Nagyon sok munka és nagy elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy valaki jeles tanulmányi eredményt érjen el, de legalább ennyi kitartás és elkötelezettség kell a kiváló sportteljesítményekhez is. Öröm, hogy vannak a városban olyan fiatalok, akik mindkettőben: tanulásban és a sportban egyaránt kiemelkedőt nyújtanak, az ő teljesítményük mindenképpen elismerésre méltó – így fogalamzott dr. Áldozó Tamás polgármester ma délután a Jó tanuló és jó sportoló kitüntető címek átadásán. A város nevében 5 diákot jutalmazott, akik személyéről már decemberben döntés született az intézmények javaslata alapján, ám a koronavírus-járvány miatt a díjakat csak most tudták átadni.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 17, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!