Élelmiszereket és műszaki cikkeket lopott a páros

258
Fotó: archív

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves nőt és 31 éves élettársát.

Egy pápai bevásárlóközpont biztonsági őre értesítette a rendőrséget 2021. május 16-án délelőtt arról, hogy az üzletben egy férfi és egy nő különböző termékeket pakolt az általuk tolt babakocsiba, amelyeket az önkiszolgáló pénztárnál nem fizettek ki. Az egyik műszaki cikkről az áruvédelmi eszközt el is távolították. A biztonsági őr a nőt visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig, ám a férfi elszaladt. A járőrök a 29 éves helyi asszonyt még aznap, 31 éves élettársát pedig 2021. május 20-án állították elő és gyanúsítottként kihallgatták, mindketten beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!