Győztes búcsú

333
Fotó: Haraszti Gábor


A 2020/2021-es szezon utolsó mérkőzését játszotta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es alakulata, mely a Csorna ellen 6-2-es győzelemmel zárta az idényt. Ezzel a sikerrel a pápaiak mérlege tíz győzelem, hat döntetlen és 12 vereség.

Az őszi párosítás során 6-2-es vendégsiker született, a visszavágón szép búcsúra készült az U19-es együttes, amivel megszilárdíthatta volna helyét a középmezőnyben. Pápai szempontból nem indult jól a meccs, hiszen tíz perc játék után Hanzel duplájával 2-0-ra vezetett a Csorna. Kis taktikai módosítással sikerült a vendéglátóknak rendezni a sorokat, olyannyira, hogy a 20. percre már egyenlő volt az állás, sőt fél óra játék után már a PELC vezetett. A második játékrészben már nem tudott fordítani a vendégalakulat, az odavágóhoz hasonlóan ezúttal is 6-2 lett a végeredmény, amelyet a 90. percben Bankó büntetőből állított be.

PELC U19 – Csorna 6-2 (4-2) Gsz.: Hauser 2, Körmöndi, Herber, Császár, Bankó ill. Hanzel 2

Kun-Szabó Attila: Rosszul kezdtük a meccset, szerencsére a szerkezeti változtatás bejött és tudtunk fordítani. Ismerem a játékosaimat, bíztam bennük, hogy tudnak fordítani, így is lett. A félidőben cseréltem, a fiatalok is megkapták a lehetőséget és további két gólt szereztünk. Befejezésnek jó volt ez a meccs.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!