Gyermeknap a bölcsődékben

518
Fotó: Pintér Ádám

Légvár, vattacukor, ügyességi játékok, ezernyi szórakozás várta az apróságokat a város bölcsődéinek gyermeknapi programjain.

– A kisgyermeknevelők feldíszítették az udvart és csoportszobákat. Gyermeknapon a megszokott, nyugodt légkör kicsit felbolydul, ezt a kicsik is érzik – mondta Tóth Kata, a Pápai Egyesített Bölcsődék intézményvezetője, aki elmondta azt is, az egyes tagbölcsődék más-más napon tartották gyermeknapi programjukat.

Légvár, vattacukor, ügyességi játékok, ezernyi szórakozás várta az apróságokat a város bölcsődéinek gyermeknapi programjain. Valamennyi bölcsődében volt légvár, vattacukor és számtalan érdekes játék, ügyességi feladat és kézműves foglalkozás. A székhelyintézményben pónilovagolhattak is a bölcsisek.

– A mosolygós arcokból látszik, hogy jól sikerült a gyermeknapunk, biztos vagyok abban, hogy ebéd után senkit nem kell álomba simogatni – mondta az önfeledten szórakozó gyermekeket szemlélve Tóth Kata.   

   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!