Közösen kertészkedtek (Híradó, 2021.05.31.)

260

Szombaton a volt Kilián és a Vajda lakótelepen számos épület előtt szorgoskodtak az ott élők: ástak, ültettek, gereblyéztek, öntöztek. A Mint vízbe dobott kavics című TOP-os pályázat Pápa két legnagyobb lakótelepéhez kapcsolódó közösségfejlesztési projekt. Ennek keretében indult a Kertészkedjünk közösen! program, melyhez jónéhányan csatlakoztak, így még szebbek lettek a közterületek a két lakótelepen.

Közösen kertészkedtek (Híradó, 2021.05.31.)

Közösen kertészkedtek (Híradó, 2021.05.31.)Szombaton a volt Kilián és a Vajda lakótelepen számos épület előtt szorgoskodtak az ott élők: ástak, ültettek, gereblyéztek, öntöztek. A Mint vízbe dobott kavics című TOP-os pályázat Pápa két legnagyobb lakótelepéhez kapcsolódó közösségfejlesztési projekt. Ennek keretében indult a Kertészkedjünk közösen! program, melyhez jónéhányan csatlakoztak, így még szebbek lettek a közterületek a két lakótelepen.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!