Gyermeknap a Bóbita bölcsődében (Híradó, 2021.05.31.)

261

A Pápai Egyesített Bölcsődékben azt vallják, hogy minden nap gyermek nap, azonban ezekben a napokban különleges élményekben volt részük a gyerekeknek. Mind a három tagintézményben volt vattacukor, tánc, kézműves foglalkozás. Tóth Kata intézményvezetőtől megtudtuk jól sikerült a gyermeknap, továbbá említést tett a bölcsődei beiratkozásról is. A felvételi kérelmeket folyamatosan várják.

Gyermeknap a Bóbita bölcsődében (Híradó, 2021.05.31.)

Gyermeknap a Bóbita bölcsődében (Híradó, 2021.05.31.)A Pápai Egyesített Bölcsődékben azt vallják, hogy minden nap gyermek nap, azonban ezekben a napokban különleges élményekben volt részük a gyerekeknek. Mind a három tagintézményben volt vattacukor, tánc, kézműves foglalkozás. Tóth Kata intézményvezetőtől megtudtuk jól sikerült a gyermeknap, továbbá említést tett a bölcsődei beiratkozásról is. A felvételi kérelmeket folyamatosan várják.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!