Nyílt nap az óvodákban (Híradó, 2021.05.31.)

252

A Pápai Városi Óvodák tagintézményeiben június 5-én szombaton nyílt nap keretében ismerhetik meg a szülők az óvodákat. Minden óvodában ugyanazt a nevelőmunkát folytatják az óvodapedagógusok és mindenhol ugyanabban az ellátásban részesülnek a növendékek – hangsúlyozta Csákvári Judit intézményvezető, aki reméli a kezdeményezés által növekszik a szülők bizalma az intézmény iránt.

Nyílt nap az óvodákban (Híradó, 2021.05.31.)

Nyílt nap az óvodákban (Híradó, 2021.05.31.)A Pápai Városi Óvodák tagintézményeiben június 5-én szombaton nyílt nap keretében ismerhetik meg a szülők az óvodákat. Minden óvodában ugyanazt a nevelőmunkát folytatják az óvodapedagógusok és mindenhol ugyanabban az ellátásban részesülnek a növendékek – hangsúlyozta Csákvári Judit intézményvezető, aki reméli a kezdeményezés által növekszik a szülők bizalma az intézmény iránt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!