Elfogadta a város zárszámadását a polgármester (Híradó, 2021.05.31.)

233

Bár a járványügyi korlátozásokat már több lépcsőben enyhítette a kormány, a veszélyhelyzetről szóló rendelet még érvényben van, így az is, hogy a polgármester hatáskörébe tartozik a képviselő-testületi döntések meghozatala. A május végén napirendre kerül témák közül a legfontosabb az önkormányzat 2020-as költségvetésének teljesítéséről szóló rendelet elfogadása, valamint a 2021-es költségvetés módosítása volt. Ezekről kérdeztük a dr. Áldozó Tamást.

Elfogadta a város zárszámadását a polgármester (Híradó, 2021.05.31.)

Elfogadta a város zárszámadását a polgármester (Híradó, 2021.05.31.)Bár a járványügyi korlátozásokat már több lépcsőben enyhítette a kormány, a veszélyhelyzetről szóló rendelet még érvényben van, így az is, hogy a polgármester hatáskörébe tartozik a képviselő-testületi döntések meghozatala. A május végén napirendre kerül témák közül a legfontosabb az önkormányzat 2020-as költségvetésének teljesítéséről szóló rendelet elfogadása, valamint a 2021-es költségvetés módosítása volt. Ezekről kérdeztük a dr. Áldozó Tamást.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, May 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!