Kézilabda: Utánpótlástornával zárult az év

436
Fotó: Kilián DSE

A Kilián DSE az U12-es korosztály számára háromcsapatos kézilabda minitornát rendezett a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tornatermében, ahol a pápaiak mellett Ősi és Celldömölk lépett pályára.

A Bovirex kupát körmérkőzéses formában bonyolították le a 2009-2010-es korosztálynak.

– Mivel a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt az U12-es kézilabda pontvadászat, szerettünk volna ennek a korosztálynak egy tornát rendezni, hogy az edzések monotonitását megtörjük és ezt a csonka évet versenyzési lehetőséggel zárjuk le – tájékoztatott Koncz Sándor, a Kilián DSE edzője. – Az eredmény másodlagos volt, az volt a legfontosabb, hogy a gyerekek játszhassanak és sikerélményhez jussanak. Ez sikerült, a mini bajnokságot az Ősi Andreotti SE nyerte, második a Kilián DSE, harmadik a Celldömölki VSE lett. A résztvevőket érem és serleg jutalmazásban részesítettük. A lányokat Farkas Patrik és Koncz Benedek készítette fel.

Koncz Sándor hozzátette, múlt héten a felnőtt megyei bajnokság is véget ért, ahol az egyesület az Alsóörs mögött a második helyen végzett. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!