Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kézilabda: Utánpótlástornával zárult az év

Haraszti Gábor | 2021.05.31.

A Kilián DSE az U12-es korosztály számára háromcsapatos kézilabda minitornát rendezett a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tornatermében, ahol a pápaiak mellett Ősi és Celldömölk lépett pályára.

A Bovirex kupát körmérkőzéses formában bonyolították le a 2009-2010-es korosztálynak.

– Mivel a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt az U12-es kézilabda pontvadászat, szerettünk volna ennek a korosztálynak egy tornát rendezni, hogy az edzések monotonitását megtörjük és ezt a csonka évet versenyzési lehetőséggel zárjuk le – tájékoztatott Koncz Sándor, a Kilián DSE edzője. – Az eredmény másodlagos volt, az volt a legfontosabb, hogy a gyerekek játszhassanak és sikerélményhez jussanak. Ez sikerült, a mini bajnokságot az Ősi Andreotti SE nyerte, második a Kilián DSE, harmadik a Celldömölki VSE lett. A résztvevőket érem és serleg jutalmazásban részesítettük. A lányokat Farkas Patrik és Koncz Benedek készítette fel.

Koncz Sándor hozzátette, múlt héten a felnőtt megyei bajnokság is véget ért, ahol az egyesület az Alsóörs mögött a második helyen végzett. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: