Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Online közösségfejlesztési kérdőív

Babos Petra | 2021.06.01.

Pápa Város Önkormányzata és a Pápai Platán Nonprofit Kft. „…mint vízbe dobott kavics…” című projektje keretében online kérdőív kitöltésére invitálja a Vajda Péter és a volt Kilián lakótelepen élőket.

Horváth Dorina kulturális szervező a Pápa és Vidékének elmondta, készítettek egy kérdőívet, s arra kérik lakosságot, hogy töltsék azt ki online.

– A kérdőívből szeretnénk megtudni, hogy a lakosok hogyan látják a lakókörnyezetüket, valamint közvetve Pápa városának közösségi életét, milyen programok szervezésébe kapcsolódnának be szívesen, milyen kezdeményezések gazdagíthatják az itt élők mindennapjait. A kérdőívet feldolgozzuk, kiértékeljük és felhasználjuk a 2021/2022-es közösségi életet támogató cselekvési tervünk elkészítéséhez – emelte ki Horváth Dorina, aki arra buzdította a lakosságot, hogy kövessék a Facebookon a Közösségfejlesztés Pápán nevű csoportot, s töltsék ki vasárnap éjfélig a kérdőívet.

A kulturális szervező kiemelte, bíznak abban, hogy a kérdőív kitöltésével minél többen segítik a közösségi élet gazdagítását, hogy olyan környezetet teremtsenek, ahol jó élni.

Az online kérdőívet kitöltők közül azok között, akik megadják nevüket és email címüket, ajándékot sorsolnak ki.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: