Lejárt műszaki érvényességű és forgalomból kivont autóval közlekedett a férfi, a rendőrök elfogták

801
Fotó: archív

A Pápai Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban járt el a szabályszegő sofőr ellen.

A körzeti megbízott 2021. június 1-jén délután igazoltatott egy személygépkocsival közlekedő 59 éves malomsoki lakost Vaszaron. Az igazoltatás során megállapította, hogy az autó műszaki érvényessége lejárt, továbbá nem kötöttek rá kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, sőt még a forgalomból is kivonták. A rendőr az autó hatósági jelzését és a forgalmi engedélyét a helyszínen elvette, majd a férfit előállította. Vele szemben gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szabtak ki és három hónapra eltiltották a járművezetéstől.

A Pápai Rendőrkapitányság a közlekedésrendészeti ellenőrzései során kiemelt figyelmet fordít a nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek kiszűrésére és a szabálysértőkkel szemben gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szab ki, illetve indokolt esetben járművezetéstől eltiltás szankciót is alkalmaz.

… hogy mindenki hazaérjen!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!