Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ingyenes a beiratkozás, ám a késedelmi díjak emelkedtek a könyvtárban

Babos Petra | 2021.06.02.

A Jókai Mór Városi Könyvtár május 4-én újra megnyitotta kapuit az olvasók előtt. Az újranyitást megelőzően kikölcsönzött és lejárt kölcsönzési határidejű dokumentumok késedelmidíj-mentes visszahozatalát biztosító türelmi idő május 31-én, hétfőn lejárt. A városi bibliotéka a május 31-e után visszahozott, lejárt kölcsönzési határidejű dokumentumok után késedelmi díjat számít fel.

Polovitzerné Antal Mónika szakmai vezető a Pápa és Vidéke kérdésére elmondta, 2020. november 11. és 2021. május 3. között a járványhelyzet miatt a könyvtár zárva volt. Az olvasók ugyanúgy kölcsönözhettek könyveket, s az Könyvőrön keresztül ezeket vissza is juttathatták a bibliotékába. Ezen időszak alatt késedelmi díjat nem számítottunk fel – tudtuk meg a szakmai vezetőtől.

– Az idei évtől a könyvtári beiratkozás ingyenes, ám a késedelmi díjaink emelkedtek. A kölcsönözhető dokumentumok száma 14 darab, egyszerre egy olvasójegyre maximum nyolc könyv és hat médiatári dokumentum kölcsönözhető – hangsúlyozta Polovitzerné Antal Mónika.

A szakmai vezető arra kérte a lakosságot, hogy mielőbb vigyék vissza lejárt kölcsönzési idejű könyveiket.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.17.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: