Már csak pár nap a veszprémi versenyig, nevezzenek Önök is!

197

A Közlekedik a család elnevezésű országos baleset-megelőzési vetélkedő területi fordulóját 2021. június 5-én tartják.

A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 5-én 9-15 óra között szervezi meg az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozat megyei döntőjét a veszprémi, Külső-Kádártai úti bevásárlóközpont parkolójában.

A vetélkedőn résztvevőknek különböző közlekedéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati feladatokat kell megoldaniuk, valamint játékos, szórakoztató versenyszámok is szerepelnek a feladványok között. A megyei verseny győztes családja a  2021. augusztus 27-29. között megrendezendő országos döntőn mérheti össze tudását a többi megyei első helyezettel. Az országos verseny fődíja egy Skoda Kamiq típusú személygépkocsi.

Az országos közlekedésbiztonsági vetélkedő területi fordulóin azonban nemcsak a családokat, hanem a legeredményesebb oktatási intézményeket is díjazzák. Azok az iskolák, melyekből a legtöbb diák és családja vesz részt a megmérettetésen, a helyezéstől függően 500000, 300000 vagy 100000 forint értékű tan- és sportszerjutalomban részesülnek.

A versenyre jelentkezhetnek 2021. június 5-én 9-14 óráig a helyszínen vagy a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!