McDonald’s étterem épül Pápán

4013
Fotó: Noguchi & Peters Kft.

A kivitelezők hétfőn birtokba vették a Celli út melletti területet, a földmunkákkal pedig megkezdték Pápa első McDonald’s éttermének az építkezését. A tervek szerint az ország 95. McDonald’s étterme még idén megnyithatja kapuit. A vállalat növekedési stratégiájának részeként megnyíló, korszerű étterem várhatóan 60 új munkahelyet teremt a pápaiaknak és a környéken élőknek.

– Régi ígéretünket, és mondhatom álmunkat váltjuk valóra azzal, hogy megkezdtük egy modern Drive étterem kialakítását Pápán – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető  kft. ügyvezetője.

Dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere üdvözölte a beruházást.

– Minden olyan vállalkozást megbecsülünk, amelyik a mi városunkat választja és minden forintnak örülünk, aminek eredményeként pápai munkahelyek jönnek létre. A McDonald’s pápai étterme izgalmas, új színt hoz a pápai vendéglátásba és egy olyan stílust, amit rengetegen vártak már eddig is türelmetlenül. Sok sikert kívánok a beruházáshoz és az új étterem megnyitásához!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!