Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Aktív nyár a sportcentrumban

Haraszti Gábor | 2021.06.03.

Egyre több sportegyesület és oktatási intézmény fedezi fel a Téglagyári úti Sportcentrum nyújtotta lehetőségeket, ahol a sportszervezők a nyárra változatos sporttáborokkal várják a 7-15 éves korosztályt. Nyártól elindulnak a kiscsoportos és személyi edzések, amit a fitneszterem kibővített gépparkja tesz lehetővé.

A rendszeres atlétika- és tekeedzések mellett ettől a héttől a karate sportágnak is otthont ad a komplexum, mely a Griff SE tagjai révén újabb sportos közösséggel gyarapodott. Május elején pedig megnyílt a fitneszterem, mely az utóbbi hetekben jelentős fejlődésen ment keresztül.

– A terem meglévő, a projekthez tartozó gépparkját Pápa Város Önkormányzata támogatásával bővítettük egy TRX és kettlebell garnitúrával, különböző erősségű gumiszalagokkal, plyobox-szal, továbbá egy skierg-gel és egy airbike-kal – tájékoztatott Szabadkai Verita, a Pápai Sport Nonprofit Kft. szakmai igazgatója. – Ez a beszerzés és felkészült edzőgárdánk lehetővé teszi, hogy júniustól elindítsuk személyi edzés szolgáltatásunkat is. Szakértő csapatunk tagjai, Pap Dániel és Magas Dávid mind a kezdő, mind a haladó mozogni vágyókat képesek céljaik elérésében támogatni, motiválni, s segítséget tudnak nyújtani akár a fejlődésben elakadt sportolóknak is.

Szabadkai Verita elmondta, a nyári időszaktól további mozgásformák, kiscsoportos edzések bevezetését is tervezik, a farkasgyepűi Egészségfejlesztési Irodának köszönhetően a lakosság számára térítésmentes sporttevékenységek is elérhetőek lesznek létesítményükben, továbbá állapotfelmérésre és tanácsadásra, ezen belül testösszetétel mérésre, egyéni étrend és testmozgás tanácsadásra is lehetőség nyílik. További pozitívum, hogy a középiskolák testnevelésórái mára már rendszeresnek mondhatóak, hamarosan pedig az első általános iskolai osztályt is köszönthetik, a Tarczy Lajos Általános Iskola 7. e osztályos diákjai egy rendhagyó testnevelésóra keretében a mozgásos tevékenység mellett komplex egészségnevelő programot is kapnak. A sporttábor két turnusa is szinte telt házas már.

– A június 28. és július 2., valamint július 5. és 10. között zajló sporttáborainkba a 7-15 éves korosztályt várjuk, igaz, már csak egy-egy főt tudunk fogadni a csoportokba, ezúton is köszönjük a szülők megelőlegezett bizalmát – mondta a szakmai igazgató, aki örömmel újságolta, hogy élénk érdeklődés mutatkozik edzőtábor helyszíneként is a centrumra, ahol már biztos, hogy az utánpótlásteke-válogatott is készülni fog a későbbi megmérettetésekre.

A személyi edzések iránt érdeklődni Pap Dánielnél (06-20/255-2481) és Magas Dávidnál (06-70/384-7949) lehet.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: