Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Távozik a Perutz vezetőedzője

Haraszti Gábor | 2021.06.04.

A labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy Takács Gábor, a bakonyaljai együttes vezetőedzője június 30-ával távozik a klubtól.

Nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a januárban érkezett szakemberrel a pápai együttes, mely a Lipót elleni győzelemmel megmenekült a kieséstől és a jövő szezonban is az NB III-ban szerepelhet. A Perutz FC vezetősége megköszönte a leköszönő trénernek mindazt, amit az elmúlt fél évben a csapatért tett és teljesítette a vele szemben támasztott elvárást, a bennmaradást.

Takács Gábor 17 tétmérkőzésen irányította a sárga-kékeket, mérlege a kispadon hét győzelem, négy döntetlen, hat vereség volt, amivel a 14. helyet szerezték meg.

– Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy télen rám gondoltak, a városnak, a játékosoknak, a stábomnak és mindenkinek, aki hozzásegített ahhoz, hogy bennmaradjunk – mondta búcsúzóul a szakember. – Nagyon nehéz, stresszes hetek vannak mögöttem, most szeretnék egy kicsit pihenni és bízom benne, hogy meg fog találni egy új kihívás. Edzőként sokat tanultam az itt töltött hónapok alatt, sok sikert kívánok a csapatnak és a játékosoknak is.

A bakonyaljai együttes vezetősége megkezdte a tárgyalásokat a potenciális edzőjelöltekkel, az új tréner kilétéről és a játékosmozgásról későbbre ígértek tájékoztatást. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: