Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Szurkoljon a kastély udvarán! Cikkünket frissítettük!

Pintér-Papp Eszter | 2021.06.07.

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseihez kapcsolódó pápai programról.

– Utoljára 2018-ban volt az Esterházy-kastély udvarán sportközvetítés. Akkor a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit lehetett itt megnézni. Az Európa-bajnokságot az elmúlt évben kellett volna megrendezni, ám a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a részben hazai rendezésű sporteseményt – mondta Boros Katalin.

Mint megtudtuk, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások erre a szabadtéri rendezvényre is vonatkoznak. Az egyéb rendezvényekre vonatkozó ötszáz fős létszámkorlát betartásával rendezik meg a programot, a kastély kapuján belüli területen beléptetés lesz és maximum ötszáz főt engednek a területre, védettségi igazolvány bemutatása nem szükséges.

A kastély udvarán felállított sátorban a labdarúgó-Európa-bajnokság minden mérkőzését kivetítőn követhetik az érdeklődők. A mérkőzések idején büfé üzemel a sátorban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: