Szurkoljon a kastély udvarán! Cikkünket frissítettük!

616
Fotó: Pintér-Papp Eszter

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseihez kapcsolódó pápai programról.

– Utoljára 2018-ban volt az Esterházy-kastély udvarán sportközvetítés. Akkor a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit lehetett itt megnézni. Az Európa-bajnokságot az elmúlt évben kellett volna megrendezni, ám a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a részben hazai rendezésű sporteseményt – mondta Boros Katalin.

Mint megtudtuk, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások erre a szabadtéri rendezvényre is vonatkoznak. Az egyéb rendezvényekre vonatkozó ötszáz fős létszámkorlát betartásával rendezik meg a programot, a kastély kapuján belüli területen beléptetés lesz és maximum ötszáz főt engednek a területre, védettségi igazolvány bemutatása nem szükséges.

A kastély udvarán felállított sátorban a labdarúgó-Európa-bajnokság minden mérkőzését kivetítőn követhetik az érdeklődők. A mérkőzések idején büfé üzemel a sátorban.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!