Illegálisan bontotta az autókat három férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellenük

212
Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 51 éves bébi lakossal, annak 24 éves fiával, valamint 50 éves pápai társukkal szemben. A férfiakat 2021. március 11-én Béb településen igazoltatták a rendőrök, akik egy helyi családi ház udvarán gépjárműveket bontottak szét, az ebből származó több köbméter hulladékot – háztartási, építési és műszaki cikkekből származó hulladékkal együtt – pedig az udvaron tárolták. A rendőrök továbbá azt is megállapították, hogy a gyanúsítottak a bontási tevékenységet engedély nélkül végezték.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!