Nehéz, de termékeny évadot zárt a Refis Bábozda (Híradó 2021.06.07.)

447

A Pegazus Színház és a Nemzeti Művelődési Intézet bábcsoport-vezető képzésén vett részt Valler Kata, aki aztán a pápai református gimnáziumban szervezett meg egy bábcsoportot. A fiatal bábszínész ennek azért is örült, mert ő is refis diák volt, s nagyon közel áll hozzá az intézmény szellemisége. A Refis Bábozda azóta is működik, s ebben a nem könnyű tanévben is sikerült dolgozniuk. A munka eredménye egy film lett, melyet be is mutattak az érdeklődőknek a gimnázium dísztermében.

Nehéz, de termékeny évadot zárt a Refis Bábozda (Híradó 2021.06.07.)

Nehéz, de termékeny évadot zárt a Refis Bábozda (Híradó 2021.06.07.)A Pegazus Színház és a Nemzeti Művelődési Intézet bábcsoport-vezető képzésén vett részt Valler Kata, aki aztán a pápai református gimnáziumban szervezett meg egy bábcsoportot. A fiatal bábszínész ennek azért is örült, mert ő is refis diák volt, s nagyon közel áll hozzá az intézmény szellemisége. A Refis Bábozda azóta is működik, s ebben a nem könnyű tanévben is sikerült dolgozniuk. A munka eredménye egy film lett, melyet be is mutattak az érdeklődőknek a gimnázium dísztermében.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, June 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!