Sikeres volt a nyílt nap az óvodákban (Híradó 2021.06.07.)

298

Szombaton nyílt napot tartottak a Pápai Városi Óvodákban. Az óvodapedagógusok végigkísérték a szülőket és gyermekeiket az óvodák épületében. A gyermekek kipróbálhatták az udvari játékokat, a szülők pedig feltehették kérdéseiket az intézménnyel kapcsolatban. Híradónk úgy értesült sikeres volt a program, minden tagóvodában volt érdeklődő. Összesen 74 szülő tett látogatást a tagintézmények valamelyikében.

Sikeres volt a nyílt nap az óvodákban (Híradó 2021.06.07.)

Sikeres volt a nyílt nap az óvodákban (Híradó 2021.06.07.)Szombaton nyílt napot tartottak a Pápai Városi Óvodákban. Az óvodapedagógusok végigkísérték a szülőket és gyermekeiket az óvodák épületében. A gyermekek kipróbálhatták az udvari játékokat, a szülők pedig feltehették kérdéseiket az intézménnyel kapcsolatban. Híradónk úgy értesült sikeres volt a program, minden tagóvodában volt érdeklődő. Összesen 74 szülő tett látogatást a tagintézmények valamelyikében.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, June 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!