A tetőn át mászott be a boltokba a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

103
Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 25 éves szentgáli lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. április 1-jén hajnalban egy csemegebolt, majd 2021. április 4-én hajnalban egy dohánybolt tetejét megbontva jutott be az épületekbe. Az élelmiszerbolt kasszájából több tízezer forintnyi váltópénzt lopott el, míg a másik üzletből a riasztóberendezés megszólalása miatt elmenekült. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök 2021. április 6-án délután fogták el az elkövetőt, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!