Növendékhangverseny a zeneiskolában (Híradó 2021.06.09.)

32

A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola idei első koncertje egyben az utolsó is volt. A végzősök hangversenye volt az első olyan alkalom, amikor a közönség végre személyesen, az előírások betartása mellett, részese lehetett annak a zenei élménynek, ami rendszerint zárja a tanévet. A koncerten azok a növendékek szerepeltek, akik befejezték a hat éves alapképzést vagy elvégezték a továbbképzőt is, és ezzel fellépéssel búcsúztak az iskolától.

Növendékhangverseny a zeneiskolában (Híradó 2021.06.09.)

Növendékhangverseny a zeneiskolában (Híradó 2021.06.09.)A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola idei első koncertje egyben az utolsó is volt. A végzősök hangversenye volt az első olyan alkalom, amikor a közönség végre személyesen, az előírások betartása mellett, részese lehetett annak a zenei élménynek, ami rendszerint zárja a tanévet. A koncerten azok a növendékek szerepeltek, akik befejezték a hat éves alapképzést vagy elvégezték a továbbképzőt is, és ezzel fellépéssel búcsúztak az iskolától.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 9, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!