5 éves a Kultúr-Kuckó (Híradó 2021.06.09.)

31

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat pápai csoportja 5 évvel ezelőtt indította a Kultúr-Kuckó elnevezésű programot, mely a könyvcsere programra épült, de többféle ifjúsági foglalkozást tartottak ennek keretében. A születésnap alkalmából izgalmas és szórakoztató programmal készültek azon gyermekek számára akik korábban is részt vettek már a csoport életében.

5 éves a Kultúr-Kuckó (Híradó 2021.06.09.)

5 éves a Kultúr-Kuckó (Híradó 2021.06.09.)A Magyar Máltai Szeretetszolgálat pápai csoportja 5 évvel ezelőtt indította a Kultúr-Kuckó elnevezésű programot, mely a könyvcsere programra épült, de többféle ifjúsági foglalkozást tartottak ennek keretében. A születésnap alkalmából izgalmas és szórakoztató programmal készültek azon gyermekek számára akik korábban is részt vettek már a csoport életében.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 9, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!